Intelliboard-pilotointi, Mika Pulkkinen, Lappeenrannan teknillinen yliopisto

Loading
Loading Click here to add:
Add to notification list

Kouluttajat:

  • Ville Koiviola, Mediamaisteri Oy
  • Tonya Riney (etänä), IntelliBoard
  • Mika Pulkkinen, Lappeenrannan teknillinen yliopisto

Organisaatio: Mediamaisteri Oy

Avainsanat: moodle, analytiikka

Kohderyhmä: Yliopiston- / korkeakoulun opettajat
Workshop on suunnattu erityisesti opettajille ja kouluttajille, jotka työskentelevät Moodlen ja MaisteriLMS:n parissa ja ovat kiinnostuneita oppimisanalytiikan viimeisimmästä kehityksestä.

Ilmoittautuminen:

Hinta: maksuton

Sisältö:

Kuinka oppimisanalytiikan monipuolisia työkaluja voi hyödyntää ja miten ne helpottaisivat opettajien ja opiskelijoiden arkea? Kuinka analytiikka parhaimmillaan voi tukea ja kehittää opiskelijalähtöistä digitaalista opetusta?

Intelliboardin oppimisen analytiikkapalvelu avaa uusia mahdollisuuksia ja näkökulmia verkko-oppimisympäristöjen datan käsittelyyn ja analyysiin – ja mikä tärkeintä, opiskelun ja sen ohjauksen todellisuuteen. Mediamaisteri tarjoaa eturivin paikan tulla näkemään, miten analytiikkaa hyödynnetään Moodlessa sekä MaisteriLMS-palvelukonseptissa.

Mediamaisterin uusin yhteistyökumppani Intelliboard Inc. tarjoaa analytiikka- ja raportointipalveluita koulutusalan organisaatiolle, jotka käyttävät Moodlea verkko-oppimisalustanaan. Palvelut mahdollistavat Moodlesta saatavan datan esittämisen yhteenvetoina mm. tulostettavina taulukkoina, kaavioina ja monipuolisina raportteina selkeässä käyttöliittymässä.

Workshopissa käydään läpi oppimisen analytiikan palveluita eri käyttäjäryhmien näkökulmista hyvien käytänteiden ja konkreettisten käytännön esimerkkien kautta.